Restaurant met speeltuin Noord-Holland

Met vrienden naar een Restaurant met speeltuin in Noord-Holland, zodat jullie even bij kunnen kletsen en de kinderen zich kunnen uitleven in een fantastische speeltuin. Café Waddenzee is dé plek voor gezinnen in Noord-Holland om samen quality time door te brengen.

  • Speeltuin en voetbalveld dichtbij
  • Restaurant op een leuke camping
  • Heerlijke gerechten

Met de kinderen naar ons restaurant in Noord-Holland

Gelegen op Camping Waddenzee, een kindvriendelijke camping op slechts 5 minuten loopafstand van het prachtige Amstelmeer, is Café Waddenzee een waar paradijs voor ouders en kinderen. Hier komen eten is niet zomaar een maaltijd, het is een ervaring die het hele gezin prettig vindt. 

Bekijk de menukaart - Ontdek de speeltuin

Jij lekker eten, de kinderen spelen

Terwijl jij geniet van heerlijke gerechten in Café Waddenzee, kunnen de kinderen zich perfect vermaken in de speeltuin, zandbak, op het voetbalveld en airtrampoline. Dat maakt Café Waddenzee het perfecte Restaurant met speeltuin in Noord-Holland.

Veiligheid voorop

Onze speeltuin is ontworpen met het oog op kinderveiligheid, zodat ouders met een gerust hart kunnen ontspannen terwijl de kleintjes spelen en ontdekken.

Restaurant met speeltuin Noord-Holland

Onze gerechten

Onze menukaart biedt veel variatie, van smakelijke salades tot heerlijke hamburgers en verrukkelijke visgerechten. En laten we onze verfrissende drankjes niet vergeten, perfect om van te genieten terwijl je de kinderen in de gaten houdt.

Kom je naar ons restaurant met speeltuin?

Breng je gezin mee naar Café Waddenzee en beleef een onvergetelijke dag vol plezier, lekker eten en gezelligheid in het prachtige Noord-Holland. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in ons gezellige café en onze fantastische speeltuin. Tot snel!

Plekje reserveren